Aan de slag als:

Logistiek medewerker

Wat ga je doen?

Als logistiek medewerker kun je werken in de dagdienst of in de ploegendienst. Bij laatstgenoemde werk je de ene week overdag (07:00 – 16:00 uur) en de andere week in de avond (16:00 – 01:00 uur). 

Daarnaast zoeken we mensen die op zoek zijn naar een leuke bijbaan. Je werkt dan minstens twee dagen of avonden in de week. Deze functie is dan ook ideaal te combineren met bijvoorbeeld een studie. Onze dagdienst is van 07:00 tot 16:00 uur, in de avonddienst start je tussen 16:00 en 18:00 uur en werk je tot ongeveer 22:00 uur.

 
 

We komen graag met je in contact!

Hoe verloopt je werkdag?

Binnen het warehouse bieden wij verschillende diensten (dag en avond). In de dagdienst los je samen met je collega’s meubilair/keukens van onze leveranciers. Je controleert alles op kwaliteit en kwantiteit. Vervolgens registreer je met een handscanner. Je zorgt dat de meubels/keukens verzendklaar staan. In de avonddienst laad je de meubeldistributiewagens voor de volgende dag. Deze meubelen zijn bestemd voor het midden- en hoog segment. Je zorgt voor een keurige verpakking en laadt de goederen zeer specifiek, dus waar nodig met dekens, hoezen en andere beschermmaterialen. Dat doe je uiterst voorzichtig en secuur.

 
 
 
 

Wat wij vragen

Je bent een enthousiaste collega die graag in teamverband werkt maar je kunt ook goed zelfstandig werken. Je bent betrokken, werkt proactief en woont in de regio van Rijssen. Verder verwachten we:

  • Je fysieke conditie is goed genoeg voor het laad en los werk;
  • Betrouwbaarheid / loyaal;
  • Nauwkeurigheid;
  • relevante werkervaring met laden en lossen is een pré.

 

Wat mag je van ons verwachten?

Natuurlijk zijn basisvoorwaarden uitstekend geregeld. Je ontvangt je salaris op tijd.

Wij bieden je leuk werk in een nog leuker team. Het gaat om een zelfstandige, uitdagende baan binnen een werkomgeving met prima geautomatiseerde systemen. Je werkt bij een stabiel familiebedrijf, dat al sinds 1862 bestaat, met een goede informele werksfeer en een actieve personeelsvereniging. Wat kun je nog meer verwachten?

  • Een goed salaris volgens de cao Beroepsgoederenvervoer;
  • Enthousiast en betrokken team.
 
 
 
 
 
 

Over ons

Trilabor is een gespecialiseerd uitzendbureau voor vaste en tijdelijke banen in de transport, logistiek, industrie, techniek en staf/kader. We bieden je de mogelijkheid om bij ons aan de slag te gaan bij toonaangevende en interessante opdrachtgevers. Vaak met als resultaat een vaste baan. De werknemer staat bij ons centraal.

We kennen de mensen persoonlijk, waardoor we precies weten waar zijn/haar vaardigheden en ambities liggen. Van daaruit gaan we op zoek naar de beste baan. Een baan waarin je het naar je zin hebt. Wij geloven in tevreden werknemers. Tevreden mensen doen hun werk nu eenmaal beter en met meer enthousiasme. En zeg nou zelf: Een baan die als gegoten zit, is toch immers geen werk meer!