Aan de slag als:

Heftruckchauffeur

Wat ga je doen?

Als heftruckchauffeur zorg je ervoor dat het productieproces soepel verloopt. Je kunt goed zelfstandig werken met een heftruck en hebt een geldig heftruckcertificaat. Herken jij jezelf hierin, dan hebben wij een leuke werkplek voor je. Je komt te werken in een leuk team waar je helpt met het in-en uitladen van de vrachtwagens. Je hebt geen jaren ervaring nodig, maar wel een juiste motivatie. De functie is voor een lange periode met uitzicht op een vast dienstverband. De verloning is conform CAO Beroepsgoederenvervoer. 

 
 

We komen graag met je in contact!

Hoe verloopt je werkdag?

Als heftruckchauffeur kom je te werken in twee ploegen.

  • Vroege dienst begint om 03:15 uur en eindigt om 12:30 uur.
  • Late dienst begint om 12:15 uur en eindigt tussen 21:30 en 22:00 uur.

 

De diensten rouleren wekelijks, dus de ene week draai je een vroege dienst, de andere week de late dienst. Je werkt met verschillende collega’s zodat er altijd gezelligheid is op de werkvloer. Je voert de werkzaamheden zelfstandig uit en houdt altijd rekening met de veiligheid. 

 
 
 
 

Wat wij vragen

Herken  jij jezelf  in het profiel van heftruckchauffeur? En voldoe je aan onderstaand functieprofiel, dan nodigen we je uit om direct te solliciteren.

De functie-eisen:

  • Je bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat;
  • je hebt een proactieve houding;
  • bereidheid om in twee ploegen te werken;
  • je woont in de omgeving van Goor.

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact met ons op. 

 
 
 
 
 
 

Over ons

Trilabor is een gespecialiseerd uitzendbureau voor vaste en tijdelijke banen in de transport, logistiek, industrie, techniek en staf/kader. We bieden je de mogelijkheid om bij ons aan de slag te gaan bij toonaangevende en interessante opdrachtgevers. Vaak met als resultaat een vaste baan. De werknemer staat bij ons centraal.

We kennen de mensen persoonlijk, waardoor we precies weten waar zijn/haar vaardigheden en ambities liggen. Van daaruit gaan we op zoek naar de beste baan. Een baan waarin je het naar je zin hebt. Wij geloven in tevreden werknemers. Tevreden mensen doen hun werk nu eenmaal beter en met meer enthousiasme. En zeg nou zelf: Een baan die als gegoten zit, is toch immers geen werk meer!