Over Trilabor

Onze missie

Plezier in werk leidt tot resultaat als gevolg van werk dat ‘past’. Trilabor personeelsdiensten heeft de ervaring en expertise om daarin te bemiddelen. Uit oprechte interesse. Wij kunnen dit omdat wij dichterbij de werkzoekende en de opdrachtgever staan en nét altijd even die stap extra doen. Daarin willen we excelleren!

- Lees ons verhaal

Onze specialisaties

Transport & Logistiek

Van distributiechauffeur tot koerier. Van stukgoed tot tanktransport. Van nationaal tot internationaal. Trilabor kent alle facetten van transport. Plaats uw vacature. Wij stellen u niet teleur.

Techniek

Schaarste in technisch personeel? Metaal, electro, electronica, utiliteit. U zegt het maar. Wij kijken voor u mee en kennen de weg. De beste technische specialisten, helemaal op hun plek.

Staf & kader

Ook voor leidinggevende en ondersteunende functies bent u aan het goede adres. Wij gaan op zoek naar de juiste persoon voor de openstaande functie. Jij vertelt. Wij matchen.

Trilabor door de jaren heen

2013

De start van Trilabor is een feit

Trilabor personeelsdiensten. In de sectoren transport, logistiek, techniek en staf kader gaan wij van start vanuit Enschede.

 

2013

2013

Onderdeel van de NBBU

Gedegen en betrouwbaar, dat is waar klanten om vragen. Vanaf dag één is Trilabor personeelsdiensten aangesloten bij de NBBU.

 

2013

2014

De certificering is een feit

De certificering is een feit. Bij de besten willen horen, betekent investeren in zekerheid en kwaliteit. Trilabor mag vanaf heden het SNA-keurmerk dragen en is een NEN-4400-1 gecertificeerd bedrijf. 

2014

2015

De groei zet zich door

Bij ambitie en groei hoort een ander pand. Blij met onze verhuizing naar Borne. Een mooie locatie, centraal gelegen in de regio.

2015

2016

Trilabor op TV

Trilabor op tv. In Ondernemend Nederland mogen wij ons presenteren als jong en gespecialiseerd uitzendbureau. De gehele video vind je hierboven.

 

2016

2018

Trilabor bij Werken.FM

Arbeidsmarktdeskundigheid gevraagd bij werken.fm. Trilabor geïnterviewd over de stand van zaken op de arbeidsmarkt; live op de radio.

2018

2020

Mijlpaal bereikt

De 900e bemiddeling is een feit. Blij met onze mensen en blij met het vertrouwen vanuit de markt.

2020

Leer ons team kennen

Bij Trilabor werken vakidioten met een gedeelde passie voor arbeidsbemiddeling. Dat betekent dat wij de ontwikkelingen in ons vak op de voet volgen. En met wie je binnen onze organisatie ook te maken hebt, hij of zij doet niets liever dan samen met jou kijken naar je mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Henk-Jan Dammer

Directeur

Sandra van Renesse

Accountadviseur buitendienst

Monique Ariese

Accountadviseur binnendienst