Aan de slag als:

Container Chauffeur Rotterdam

Wat ga je doen?

Als Container Chauffeur vertrek je dagelijks vanuit de standplaats in Rotterdam. Je rijdt met zeecontainers en pendelt hiermee naar Enschede. De werktijden variëren, maar zijn wel overdag en de weekenden ben je vrij. Er wordt van je verwacht dat je zorgvuldig omgaat met het materiaal en de goederen. 

 
 

We komen graag met je in contact!

Wat vragen wij?

Voor deze vacature moet je woonachtig zijn in de omgeving van Rotterdam. Tevens zijn de volgende eisen van toepassing:

  • Je bent fulltime beschikbaar;
  • Je beschikt voer een CE-rijbewijs met Code 95;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Een geldig ADR-certificaat is een pré;
  • Je bent communicatief vaardig en stressbestendig;
  • Je bent het visitekaartje van het bedrijf, dus zie je er netjes en verzorgd uit en ben je altijd klantvriendelijk. 

 

Wat bieden wij?

Je wordt betaald conform de CAO beroepsgoederenvervoer in schaal D.  De uren worden altijd netjes en op tijd uitbetaald. Je komt te werken bij een fantastische werkgever, waar een fijne werksfeer heerst en ieder jaar ook uitjes en bedrijfsfeesten worden georganiseerd. Er worden regelmatig trainingen aangeboden om in het personeel te investeren en zo je kennis up-to-date te houden. Bij deze klant ben je géén nummer, maar een persoon. 

 
 
 
 
 
 

Over ons

Trilabor is een gespecialiseerd uitzendbureau voor vaste en tijdelijke banen in de transport, logistiek, industrie, techniek en staf/kader. We bieden je de mogelijkheid om bij ons aan de slag te gaan bij toonaangevende en interessante opdrachtgevers. Vaak met als resultaat een vaste baan. De werknemer staat bij ons centraal.

We kennen de mensen persoonlijk, waardoor we precies weten waar zijn/haar vaardigheden en ambities liggen. Van daaruit gaan we op zoek naar de beste baan. Een baan waarin je het naar je zin hebt. Wij geloven in tevreden werknemers. Tevreden mensen doen hun werk nu eenmaal beter en met meer enthousiasme. En zeg nou zelf: Een baan die als gegoten zit, is toch immers geen werk meer!