Aan de slag als:

Expeditie medewerker

Wat ga je doen?

Als expeditie medewerker ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor alles wat er in de expeditiehal gebeurt. Je gaat aan de slag bij een leuke opdrachtgever in de regio Twente. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit een juiste afhandeling en zorg voor het picken en verzendklaar maken van dagelijkse orders. Werken bij dit bedrijf betekent goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een marktconform salaris, veel groeimogelijkheden en natuurlijk gezelligheid.

 
 

We komen graag met je in contact!

Hoe verloopt je werkdag?

Je start de dag met een bakkie koffie en je neemt met je collega’s door wat er op die dag moet gebeuren. Gezelligheid en collegialiteit is belangrijk binnen de organisatie. Vervolgens ga je aan de slag op jouw afdeling en gedurende de dag zorg je ervoor dat de loods op orde is en overzichtelijk blijft. Tevens zorg je ervoor dat er kwaliteitsproducten afgeleverd worden!

 
 
 
 

Wat wij vragen

We zijn op zoek naar iemand met de volgende skills:

  • Enthousiast,
  • flexibel,
  • initiatief,
  • ervaring met magazijnwerk,
  • affiniteit met techniek,
  • collegiaal
 
 
 
 
 
 

Over ons

Trilabor is een gespecialiseerd uitzendbureau voor vaste en tijdelijke banen in de transport, logistiek, industrie, techniek en staf/kader. We bieden je de mogelijkheid om bij ons aan de slag te gaan bij toonaangevende en interessante opdrachtgevers. Vaak met als resultaat een vaste baan. De werknemer staat bij ons centraal.

We kennen de mensen persoonlijk, waardoor we precies weten waar zijn/haar vaardigheden en ambities liggen. Van daaruit gaan we op zoek naar de beste baan. Een baan waarin je het naar je zin hebt. Wij geloven in tevreden werknemers. Tevreden mensen doen hun werk nu eenmaal beter en met meer enthousiasme. En zeg nou zelf: Een baan die als gegoten zit, is toch immers geen werk meer!