Aan de slag als:

Isolatiemedewerker

Wat ga je doen?

Als isolatiemedewerker ga je ’s morgens op pad om de woningen van klanten te isoleren. Isoleren moet je natuurlijk wel eerst leren, dit gebeurd tijdens een inwerkperiode. Tijdens deze periode leer je verschillende isolatietechnieken en maken zij je het vak meester.

 
 

We komen graag met je in contact!

Hoe verloopt je werkdag?

Je begint vroeg in de ochtend en gaat op pad om de woningen van klanten te isoleren. Je steekt direct je handen uit je mouwen en weet van aanpakken. Je hebt geen last van hoogtevrees en fysiek werk is voor jou geen probleem. Na het aanbrengen van vloer, muur en dak isolatie zitten je werkzaamheden er op. Dit betekent dat je vertrekt naar de volgende klant, maar natuurlijk niet voordat je je werkplek netjes hebt achtergelaten. 

 
 
 
 

Wat wij vragen

Je bent in het bezit van Rijbewijs B en op korte termijn beschikbaar. Er is geen minimale opleiding vereist. 

 

 

 
 
 
 
 
 

Over ons

Trilabor is een gespecialiseerd uitzendbureau voor vaste en tijdelijke banen in de transport, logistiek, industrie, techniek en staf/kader. We bieden je de mogelijkheid om bij ons aan de slag te gaan bij toonaangevende en interessante opdrachtgevers. Vaak met als resultaat een vaste baan. De werknemer staat bij ons centraal.

We kennen de mensen persoonlijk, waardoor we precies weten waar zijn/haar vaardigheden en ambities liggen. Van daaruit gaan we op zoek naar de beste baan. Een baan waarin je het naar je zin hebt. Wij geloven in tevreden werknemers. Tevreden mensen doen hun werk nu eenmaal beter en met meer enthousiasme. En zeg nou zelf: Een baan die als gegoten zit, is toch immers geen werk meer!