Aan de slag als:

Allround logistiek medewerker (fulltime)

Wat ga je doen?

Als logistiek medewerker werk je elke dag van maandag t/m vrijdag van 13:30 uur tot circa 22:30 uur. De werkzaamheden lopen uiteen van het laden en lossen van vrachtwagens tot het bijwerken van de magazijnvoorraden en opslagbeheer. Daarnaast bezorg je goederen en haalt ze af in de regio. Tijdens drukke periodes spring je dan ook bij als chauffeur op de vrachtwagen.  Je komt te werken in een leuk team en het betreft een zelfstandige, uitdagende baan. Binnen het bedrijf bestaat een goede informele werksfeer. 

 
 

We komen graag met je in contact!

Hoe verloopt je werkdag?

Je werkt dagelijks op de genoemde werktijden. Je controleert alles op kwaliteit en kwantiteit. De werkzaamheden lopen uiteen zoals boven beschreven. Uiteraard werk je voorzichtig en secuur. 

 

 
 
 
 

Functie eisen

Je bent een enthousiaste collega die graag in teamverband werkt maar je kunt ook goed zelfstandig werken. Je bent betrokken, werkt proactief en woont in de regio Enter of directe omgeving. 

  • je bent in het bezit van een heftruckcertificaat;
  • je bent in het bezit van rijbewijs CE en code 95;
  • zoals beschreven ben je fulltime inzetbaar;
  • je bent betrouwbaar en loyaal;
  • je werkt nauwkeurig;
  • relevante werkervaring met laden en lossen is een pré;

 

Natuurlijk zijn de basisvoorwaarden uitstekend geregeld. Je ontvangt je salaris op tijd en het salaris is conform CAO beroepsgoederenvervoer.

 
 
 
 
 
 

Over ons

Trilabor is een gespecialiseerd uitzendbureau voor vaste en tijdelijke banen in de transport, logistiek, industrie, techniek en staf/kader. We bieden je de mogelijkheid om bij ons aan de slag te gaan bij toonaangevende en interessante opdrachtgevers. Vaak met als resultaat een vaste baan. De werknemer staat bij ons centraal.

We kennen de mensen persoonlijk, waardoor we precies weten waar zijn/haar vaardigheden en ambities liggen. Van daaruit gaan we op zoek naar de beste baan. Een baan waarin je het naar je zin hebt. Wij geloven in tevreden werknemers. Tevreden mensen doen hun werk nu eenmaal beter en met meer enthousiasme. En zeg nou zelf: Een baan die als gegoten zit, is toch immers geen werk meer!