Aan de slag als:

Engineer

Wat ga je doen?

Je gaat zelfstandig of met een collega naar de klant en pleegt onderhoud aan bestaande staalmachines op locatie. Hierbij moet je denken aan het oplossen van storingen en het verrichten van service, reparatie- en controle werkzaamheden aan geïnstalleerde machines.  Je plant je eigen werkzaamheden en je kunt goed anticiperen op mogelijk optredende calamiteiten. 

 
 

We komen graag met je in contact!

Hoe verloopt je werkdag?

Elke dag is anders. Je plant zelf je afspraken met bestaande klanten, eventueel in overleg met collega’s en/of je manager. De werkzaamheden bestaan over het algemeen uit het verrichten van service, reparatie- en controle van geïnstalleerde machines.  Ook wordt er verwacht dat je storingen oplost in mechanische, elektrische pneumatische of hydraulieke onderdelen.

 
 
 
 

Wat wij vragen

Van jou als Field Engineer verwachten wij:

  • Dat je beschikt over een MBO diploma; werktuigbouwkunde/Electrotechniek;
  • Beheersing van boog en MIG/MAG lassen;
  • Zelfstandig kunnen werken;
  • Kernwoorden als: analytisch; zelfredzaamheid, vasthoudend en tactisch zijn je op het lijf geschreven;
  • Beheersing van de Nederlandse, Duits en Engelse taal in woord en geschrift. 

Over ons

Trilabor is een gespecialiseerd uitzendbureau voor vaste en tijdelijke banen in de transport, logistiek, industrie, techniek en staf/kader. We bieden je de mogelijkheid om bij ons aan de slag te gaan bij toonaangevende en interessante opdrachtgevers. Vaak met als resultaat een vaste baan. De werknemer staat bij ons centraal.

We kennen de mensen persoonlijk, waardoor we precies weten waar zijn/haar vaardigheden en ambities liggen. Van daaruit gaan we op zoek naar de beste baan. Een baan waarin je het naar je zin hebt. Wij geloven in tevreden werknemers. Tevreden mensen doen hun werk nu eenmaal beter en met meer enthousiasme. En zeg nou zelf: Een baan die als gegoten zit, is toch immers geen werk meer!