Aan de slag als:

Objectleider en Enthousiaste medewerkers schoonmaak

Wat ga je doen?

Titels dekken niet altijd de lading. Trilabor personeelsdiensten is op zoek naar die onmisbare schakel die ervoor zorgt dat de schoonmaak op een locatie in Haaksbergen geregeld is. Je geeft aansturing aan een jong team en helpt zelf ook mee met de schoonmaak van het pand. Je bent zichtbaar op de werkvloer en bewaakt de schoonmaakkwaliteit. 

  • je controleert en signaleert de schoonmaakwerkzaamheden van de werknemers.
  • je zorgt voor de aanwezigheid van voldoende middelen en materialen.
  • je verricht zelf ook schoonmaakwerkzaamheden.
 
 

We komen graag met je in contact!

Wat vragen wij van jou?

Je hebt een positieve houding en bent elke vrijdagmiddag aanwezig tot het hele pand schoon is. Je hebt een proactieve houding. Je kunt goed het overzicht bewaren en bent stressbestendig. Je hebt een dienstverlenende instelling en weet het team goed te begeleiden.

 

 
 
 
 

Wat hebben wij te bieden

Een zelfstandige functie voor een paar uur op de vrijdagmiddag. Je komt te werken in een leuk team en een mag na je proeftijd gratis sporten.

 
 
 
 
 
 

Over ons

Trilabor is een gespecialiseerd uitzendbureau voor vaste en tijdelijke banen in de transport, logistiek, industrie, techniek en staf/kader. We bieden je de mogelijkheid om bij ons aan de slag te gaan bij toonaangevende en interessante opdrachtgevers. Vaak met als resultaat een vaste baan. De werknemer staat bij ons centraal.

We kennen de mensen persoonlijk, waardoor we precies weten waar zijn/haar vaardigheden en ambities liggen. Van daaruit gaan we op zoek naar de beste baan. Een baan waarin je het naar je zin hebt. Wij geloven in tevreden werknemers. Tevreden mensen doen hun werk nu eenmaal beter en met meer enthousiasme. En zeg nou zelf: Een baan die als gegoten zit, is toch immers geen werk meer!