Aan de slag als:

Commercieel medewerker buitendienst

Wat ga je doen?

Als commercieel medewerker buitendienst zet jij elke dag je talent in om nieuwe klanten te scoren. Je gaat zelfstandig op pad of met een collega en rijdt daarbij in een auto van de zaak. Het bedrijf is gespecialiseerd in kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien en fabriceert dakkapellen door heel Nederland. Je geeft daarbij advies op maat tot en met het monteren van complete woningen. Je ontvangt een basis salaris met een zeer aantrekkelijke bonusregeling. Er heerst bij het bedrijf een gedreven werksfeer met een team van enthousiaste collega’s. 

 
 

We komen graag met je in contact!

Hoe verloopt je werkdag?

Je rijdt alleen of samen met een collega naar een vooraf bepaalde woonplaats (in Nederland) om met potentiële klanten in gesprek te komen en probeert op deze manier een afspraak in te plannen voor de verkoopadviseur. Het is ook mogelijk om op zaterdag te werken, zodat je een andere dag doordeweeks vrij bent. 

 
 
 
 

Wat wij vragen

  • je bent commercieel ingesteld en kunt je goed inleven in een gesprekspartner;
  • je pakt zaken zelfstandig op en bent ondernemend;
  • je krijgt energie van targets behalen;
  • je bent in het bezit van rijbewijs B.

 

 
 
 
 
 
 

Over ons

Trilabor is een gespecialiseerd uitzendbureau voor vaste en tijdelijke banen in de transport, logistiek, industrie, techniek en staf/kader. We bieden je de mogelijkheid om bij ons aan de slag te gaan bij toonaangevende en interessante opdrachtgevers. Vaak met als resultaat een vaste baan. De werknemer staat bij ons centraal.

We kennen de mensen persoonlijk, waardoor we precies weten waar zijn/haar vaardigheden en ambities liggen. Van daaruit gaan we op zoek naar de beste baan. Een baan waarin je het naar je zin hebt. Wij geloven in tevreden werknemers. Tevreden mensen doen hun werk nu eenmaal beter en met meer enthousiasme. En zeg nou zelf: Een baan die als gegoten zit, is toch immers geen werk meer!