Aan de slag als:

Logistiek medewerker

Wat ga je doen?

Werk jij graag in een dynamische logistieke werkomgeving dan hebben wij de baan die je zoekt. Als logistiek medewerker zorg je voor het correct inslaan, uitgeven en verzendklaar maken van goederen. Je scant en sorteert de binnenkomende goederen en verplaatst dit naar de juiste locatie. Daarnaast controleer je de goederen en vrachtbrieven nauwkeurig, zodat de voorraadgegevens nauwkeurig zijn. Samen met het team draag je dagelijks  de verantwoording voor een geordende, veilige en plezierige werkomgeving. Tevens behoren het laden en lossen van vrachtwagens tot de dagelijkse werkzaamheden.  De werktijden liggen tussen 07:30 uur en 22:00 uur. Er wordt in twee verschillende diensten gewerkt.  Je werkt de ene week overdag (07:30 – 16:30 uur) en de andere week in de avond (13:00 – 22:00 uur). 

Daarnaast zoeken we mensen die op zoek zijn naar een leuke bijbaan. Je werkt dan minstens twee avonden in de week. Deze functie is dan ook ideaal te combineren met bijvoorbeeld een studie. De dienst is van 16:00 uur tot 20:00 uur, De werkzaamheden bestaan dan uit het voorladen van de vrachtwagens. 

 
 

We komen graag met je in contact!

Hoe verloopt je werkdag?

Binnen het warehouse bieden wij verschillende diensten (dag en avond). Je controleert alles op kwaliteit en kwantiteit. Je werkt met innovatieve geautomatiseerde systemen

 
 
 
 

Wat wij vragen

Je bent een enthousiaste collega die graag in teamverband werkt maar je kunt ook goed zelfstandig werken. Je bent betrokken, werkt proactief en woont in de regio van Haaksbergen. Verder verwachten we:

  • Dat je fysieke conditie goed genoeg is voor het laad en los werk;
  • Betrouwbaarheid / loyaal;
  • Nauwkeurigheid;
  • Heftruckcertificaat/ reachtruckcertificaat is een pré;
  • MBO werk- en denkniveua;
  • relevante werkervaring met laden en lossen is een pré.

Natuurlijk zijn basisvoorwaarden uitstekend geregeld. Je ontvangt je salaris op tijd.

Wij bieden je leuk werk in een nog leuker team. Het gaat om een zelfstandige, uitdagende baan binnen een werkomgeving met prima geautomatiseerde systemen. Je werkt bij een stabiel bedrijf, met een goede informele werksfeer .

Wat kun je nog meer verwachten?

  • Een goed salaris volgens de cao Beroepsgoederenvervoer;
  • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
 
 
 
 
 
 

Over ons

Trilabor is een gespecialiseerd uitzendbureau voor vaste en tijdelijke banen in de transport, logistiek, industrie, techniek en staf/kader. We bieden je de mogelijkheid om bij ons aan de slag te gaan bij toonaangevende en interessante opdrachtgevers. Vaak met als resultaat een vaste baan. De werknemer staat bij ons centraal.

We kennen de mensen persoonlijk, waardoor we precies weten waar zijn/haar vaardigheden en ambities liggen. Van daaruit gaan we op zoek naar de beste baan. Een baan waarin je het naar je zin hebt. Wij geloven in tevreden werknemers. Tevreden mensen doen hun werk nu eenmaal beter en met meer enthousiasme. En zeg nou zelf: Een baan die als gegoten zit, is toch immers geen werk meer!