Aan de slag als:

Magazijnmedewerker

Wat ga je doen?

Voor een opdrachtgever in Haaksbergen zijn wij op zoek naar Magazijnmedewerkers. Samen met jouw collega’s zorg jij ervoor dat orders worden gepickt, verpakt en verzendklaar worden gemaakt. Je hebt een afwisselende baan met verschillende werkzaamheden in een prettig team! Het bedrijf heeft een volledig geautomatiseerd magazijn waar een ergonomische verantwoorde werkomgeving wordt aangeboden. Een interne opleiding behoort tot de mogelijkheden. Ook zijn er diverse doorgroei mogelijkheden. Werken bij dit bedrijf betekent goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris.

 
 

We komen graag met je in contact!

Hoe verloopt je werkdag?

Je werkt van maandag t/m vrijdag, waarbij de werktijden variëren van 08:00 uur – 19:00 uur. Het betreft hier dus een fulltime dienstverband. 

 
 
 
 

Wat wij vragen

we zoeken kandidaten die van maandag t/m vrijdag beschikbaar zijn. 

  • ervaring is niet noodzakelijk;
  • nauwkeurig en netjes werken is een vereiste;
  • je bent flexibel; 
  • enthousiast en collegiaal;
  • beschik je over een heftruck- of reachtruckcertificaat dan is dat een pré, maar eventuele bijscholing is intern mogelijk.
 
 
 
 
 
 

Over ons

Trilabor is een gespecialiseerd uitzendbureau voor vaste en tijdelijke banen in de transport, logistiek, industrie, techniek en staf/kader. We bieden je de mogelijkheid om bij ons aan de slag te gaan bij toonaangevende en interessante opdrachtgevers. Vaak met als resultaat een vaste baan. De werknemer staat bij ons centraal.

We kennen de mensen persoonlijk, waardoor we precies weten waar zijn/haar vaardigheden en ambities liggen. Van daaruit gaan we op zoek naar de beste baan. Een baan waarin je het naar je zin hebt. Wij geloven in tevreden werknemers. Tevreden mensen doen hun werk nu eenmaal beter en met meer enthousiasme. En zeg nou zelf: Een baan die als gegoten zit, is toch immers geen werk meer!