Aan de slag als:

Teamleider M/V

Wat ga je doen?

Voor een opdrachtgever zoeken wij een teamleider die de huidige teamleiders gaat versterken. Als teamleider ben je verantwoordelijk voor de aansturing van de verschillende afdelingen in het magazijn. Je zorgt er samen met je collega’s voor dat de werkzaamheden in goede banen worden geleid. Je draagt daarnaast zorg voor de personeelsplanning, het behandelen van verlofaanvragen, ordervrijgave en het bewaken van orde en netheid op de werkvloer. Het is een afwisselende baan met veel uitdaging, vrijheid en flexibiliteit. In het bedrijf heerst een prettige werksfeer en er is volop ruimte voor persoonlijke ontplooiing, een goed salaris en een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. 

 
 

We komen graag met je in contact!

Hoe verloopt je werkdag?

Je werkt van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur – 19:00 uur. Dagelijks zorg je dat alles in goede banen word geleid en ben jij degene die de dag afsluit. Het betreft een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving.  

Wat wij vragen

We zijn op zoek naar kandidaten die zich herkennen in de volgende eigenschappen:

  • HBO/MBO werk,- en denkniveau;
  • je bent in staat om het algehele overzicht te houden op het werk en de verschillende werkprocessen;
  • oplossingsgericht denken;
  • eerlijk en open zijn;
  • initiatiefrijk, stressbestendig en flexibel zijn;
  • affiniteit met computers is een pré, echter een interne opleiding wordt aangeboden. 
  • kennis van Office (Word en Excel)
 
 
 
 
 
 

Over ons

Trilabor is een gespecialiseerd uitzendbureau voor vaste en tijdelijke banen in de transport, logistiek, industrie, techniek en staf/kader. We bieden je de mogelijkheid om bij ons aan de slag te gaan bij toonaangevende en interessante opdrachtgevers. Vaak met als resultaat een vaste baan. De werknemer staat bij ons centraal.

We kennen de mensen persoonlijk, waardoor we precies weten waar zijn/haar vaardigheden en ambities liggen. Van daaruit gaan we op zoek naar de beste baan. Een baan waarin je het naar je zin hebt. Wij geloven in tevreden werknemers. Tevreden mensen doen hun werk nu eenmaal beter en met meer enthousiasme. En zeg nou zelf: Een baan die als gegoten zit, is toch immers geen werk meer!