Aan de slag als:

Medewerker Technische dienst

Wat ga je doen?

Als medewerker technische dienst voor een opdrachtgever in Haaksbergen zorg jij samen met je collega’s voor een optimale conditie van het machinepark en de technische installaties, zodat de continuïteit van het productieproces gewaarborgd is. Je komt te werken bij een bedrijf met een prettige en informele werksfeer. Scholing, ontplooiing, een goed salaris en bijkomende secundaire arbeidsvoorwaarden horen hier zeker bij!

 
 

We komen graag met je in contact!

Hoe verloopt je werkdag?

je werkt van maandag t/m vrijdag en bent bereid om in wisselende diensten te werken(08:00 uur – 19:00 uur). Elke dag verloopt anders. Het betreft dus een afwisselende baan in een stabiele organisatie. 

 
 
 
 

Wat wij vragen

We zijn op zoek naar iemand met de volgende eigenschappen:

  • MBO werk-, en denkniveau;
  • Bij voorkeur MBO Electrotechniek of Mechatronica;
  • je hebt oog voor procesverbetering, zowel op korte als lange termijn;
  • je bent oplossingsgericht, komt snel in actie en bent praktisch ingesteld;
  • je hebt gevoel voor veiligheid en kennis van veiligheidseisen.

 

 
 
 
 
 
 

Over ons

Trilabor is een gespecialiseerd uitzendbureau voor vaste en tijdelijke banen in de transport, logistiek, industrie, techniek en staf/kader. We bieden je de mogelijkheid om bij ons aan de slag te gaan bij toonaangevende en interessante opdrachtgevers. Vaak met als resultaat een vaste baan. De werknemer staat bij ons centraal.

We kennen de mensen persoonlijk, waardoor we precies weten waar zijn/haar vaardigheden en ambities liggen. Van daaruit gaan we op zoek naar de beste baan. Een baan waarin je het naar je zin hebt. Wij geloven in tevreden werknemers. Tevreden mensen doen hun werk nu eenmaal beter en met meer enthousiasme. En zeg nou zelf: Een baan die als gegoten zit, is toch immers geen werk meer!