Aan de slag als:

Elektromonteur machinebouw

Wat ga je doen?

Voor diverse relaties in Overijssel zoeken wij een elektromonteur.  Als elektromonteur machinebouw ga je in een team fijnmechanische-/elektrotechnische samenstellingen monteren en testen. De montage van deze mechatronische samenstellingen bestaat uit het zelfstandig vanaf tekening en werkinstructies assembleren van onderdelen.

Naast de assemblage traceer je afwijkingen in de samenstellingen en los je deze op. Het opsporen en verhelpen van storingen behoort ook te takenpakket.

Je signaleert regelmatig optredende problemen bij assemblage en je levert een bijdrage in het oplossen hiervan.

We komen graag met je in contact!

Wat wij vragen

  • Afgeronde MBO opleiding richting elektrotechniek;
  • Ervaring als elektromonteur in een fijnmechanische werkomgeving;
  • Je bent gewend om te werken met deadlines zonder dat dit ten koste gaat van je nauwkeurigheid.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een prachtige baan met perspectief.
  • Marktconform salaris en ploegentoeslagen.
  • Prima secundaire voorwaarden.

 

Interesse in deze functie? Neem dan contact met ons op of reageer direct.

Over ons

Trilabor is een gespecialiseerd uitzendbureau voor vaste en tijdelijke banen in de transport, logistiek, industrie, techniek en staf/kader. We bieden je de mogelijkheid om bij ons aan de slag te gaan bij toonaangevende en interessante opdrachtgevers. Vaak met als resultaat een vaste baan. De werknemer staat bij ons centraal.

We kennen de mensen persoonlijk, waardoor we precies weten waar zijn/haar vaardigheden en ambities liggen. Van daaruit gaan we op zoek naar de beste baan. Een baan waarin je het naar je zin hebt. Wij geloven in tevreden werknemers. Tevreden mensen doen hun werk nu eenmaal beter en met meer enthousiasme. En zeg nou zelf: Een baan die als gegoten zit, is toch immers geen werk meer!