Aan de slag als:

Chauffeur CE Lengtegoederen

Wat ga je doen?

Voor deze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Chauffeur voor specifieke lengtegoederen. De lading is niet standaard in afmeting of gewicht. Bovendien zijn ze lang, niet altijd stapelbaar en moeten ze op de meest bijzondere locaties worden afgeleverd. Dit kan bijvoorbeeld een bedrijventerrein, een bouwlocatie, een agrarische bestemming of midden in een woonwijk zijn. De ritten zijn voornamelijk binnen de Benelux. Binnen het bedrijf heerst een goede sfeer en betrokkenheid. 

Wat kun je verder verwachten?

  • Een goed salaris tussen de €2600,- en €3500,- afhankelijk van ervaring conform CAO BGV;
  • Een contract met vaste uren met oog op een vaste aanstelling;
  • Na een inwerkperiode krijg jij beschikking over je eigen auto.
 
 

We komen graag met je in contact!

Hoe verloopt je werkdag?

Je werkdag is elke dag anders. Er zit veel variatie in de werkzaamheden. Je rooster wordt in overleg met de planning afgestemd op dag, -avond- en nachtdienst. Ook meerdaagse ritten behoren tot de mogelijkheden.

 
 
 
 

Wat wij vragen

Een Chauffeur mét een hoofdletter. Elke dag wil je je werk een beetje beter doen. Je bent collegiaal, oplossingsgericht, voorzichtig en je voelt je verantwoordelijk voor je werk en het materiaal. Je vindt het mooi om alle zendingen goed én veilig volgens wens van de opdrachtgevers te laden en te lossen. 

  • je bent in het bezit van het CE rijbewijs;
  • code 95;
  • je hebt ervaring met een meeneemheftruck;
  • VCA certificaat is een pré, maar kan ook via ons behaald worden.
 
 
 
 
 
 

Over ons

Trilabor is een gespecialiseerd uitzendbureau voor vaste en tijdelijke banen in de transport, logistiek, industrie, techniek en staf/kader. We bieden je de mogelijkheid om bij ons aan de slag te gaan bij toonaangevende en interessante opdrachtgevers. Vaak met als resultaat een vaste baan. De werknemer staat bij ons centraal.

We kennen de mensen persoonlijk, waardoor we precies weten waar zijn/haar vaardigheden en ambities liggen. Van daaruit gaan we op zoek naar de beste baan. Een baan waarin je het naar je zin hebt. Wij geloven in tevreden werknemers. Tevreden mensen doen hun werk nu eenmaal beter en met meer enthousiasme. En zeg nou zelf: Een baan die als gegoten zit, is toch immers geen werk meer!