Aan de slag als:

Chauffeur betonmixer/mixerpomp/kipper

Wat ga je doen?

Voor diverse betoncentrales in Twente, Drenthe en Gelderland zijn wij op zoek naar enthousiaste chauffeurs voor op de betonmixers, mixerpompen en kippers. In deze functies ben je verantwoordelijk voor het zo efficiënt mogelijk transporteren van betonmortel naar projecten van opdrachtgevers. Je beschikt over goede rijvaardigheden en je bent gewend om goed te manoeuvreren en achteruit te rijden op krappe bouwlocaties.

 
 

We komen graag met je in contact!

Hoe verloopt je werkdag?

Je levert een totaalpakket aan producten en diensten op het vlak van betonmortel, droge mortel, betonwaren, cement, zand en grind door heel Nederland. De werktijden zijn in overleg met de planning! Het betreft een fantastische werkplek met fijne collega’s en goede arbeidsvoorwaarden. 

 
 
 
 

Wat wij vragen

  • Enkele jaren ervaring als chauffeur betonmixer, kipper of mixerpomp,
  • Een flexibele instelling, ook wanneer er andere werkzaamheden zijn zoals kippertransport (zand), bulktransport (cement en zand) en metselmortel (silo transport),
  • Rijbewijs C met code 95 is vereist. Rijbewijs CE is gewenst,
  • Diploma Basisveiligheid VCA is een pré,
  • Je bent in het bezit van een bestuurderskaart,
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden en je bent klantgericht,
  • Bij voorkeur woonachtig in de regio Hengelo (OV), Almelo, Doetinchem, Emmen of Huissen. 
 
 
 
 
 
 

Over ons

Trilabor is een gespecialiseerd uitzendbureau voor vaste en tijdelijke banen in de transport, logistiek, industrie, techniek en staf/kader. We bieden je de mogelijkheid om bij ons aan de slag te gaan bij toonaangevende en interessante opdrachtgevers. Vaak met als resultaat een vaste baan. De werknemer staat bij ons centraal.

We kennen de mensen persoonlijk, waardoor we precies weten waar zijn/haar vaardigheden en ambities liggen. Van daaruit gaan we op zoek naar de beste baan. Een baan waarin je het naar je zin hebt. Wij geloven in tevreden werknemers. Tevreden mensen doen hun werk nu eenmaal beter en met meer enthousiasme. En zeg nou zelf: Een baan die als gegoten zit, is toch immers geen werk meer!