Aan de slag als:

Chauffeurs CE met kooiaap ervaring (Rijssen)

Wat ga je doen?

Voor een relatie in Rijssen zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs. Voor deze functie zoeken we chauffeurs die zelfstandig kunnen werken en al de nodige ervaring hebben. Het gaat hier om zowel nationaal- als internationale ritten. Je rijdt voor veel verschillende klanten, waarbij je dagelijks veel klantcontact hebt. Bij alle opdrachten geldt dat de zendingen op tijd bij de klant zijn. Je voert gevarieerde werkzaamheden binnen de bouwlogistiek uit . Tevens rijd je kooiaapritten, routes, open en gesloten vervoer, speciaal- en kraantransport.

Je draagt zorg voor juiste en tijdige communicatie met de planning en je voert kleine reparaties zelf uit. De werktijden variëren bij de nationale ritten. Wanneer je internationaal gaat rijden dan vertrek je over het algemeen op maandag en bent op vrijdagavond of zaterdagmorgen terug. Echter alles is bespreekbaar. Tevens gelden er uitstekende arbeidsvoorwaarden! De beloning is conform CAO Beroepsgoederenvervoer en varieert tussen € 2000,- en € 3000,- netto (afhankelijk van je kennis, ervaring en aantal uren). Vakantiegeld bedraagt 8% van je brutoloon.

We komen graag met je in contact!

Functie-eisen

  • Je beschikt over een basiskennis autotechniek, zodat je kleine storingen kunt verhelpen
  • Rijbewijs CE en in bezit van code 95
  • Ervaring met Trekker oplegger
  • In het bezit van een heftruckcertificaat en/of certificaat veilig hijsen
  • Persoonskenmerken: zelfstandig, betrouwbaar, rustig, communicatief vaardig en stressbestendig
  • Digitale bestuurderskaart

Wat mag je van ons verwachten?

Natuurlijk zijn basisvoorwaarden uitstekend geregeld. Je ontvangt je salaris op tijd.

  • betaling conform cao Beroepsgoederenvervoer
  • je rijdt op modern en mooi materieel
  • prettige, sociale en informele werksfeer
  • zowel parttime als fulltime mogelijk

Over ons

Trilabor is een gespecialiseerd uitzendbureau voor vaste en tijdelijke banen in de transport, logistiek, industrie, techniek en staf/kader. We bieden je de mogelijkheid om bij ons aan de slag te gaan bij toonaangevende en interessante opdrachtgevers. Vaak met als resultaat een vaste baan. De werknemer staat bij ons centraal.

We kennen de mensen persoonlijk, waardoor we precies weten waar zijn/haar vaardigheden en ambities liggen. Van daaruit gaan we op zoek naar de beste baan. Een baan waarin je het naar je zin hebt. Wij geloven in tevreden werknemers. Tevreden mensen doen hun werk nu eenmaal beter en met meer enthousiasme. En zeg nou zelf: Een baan die als gegoten zit, is toch immers geen werk meer!