Aan de slag als:

Chauffeur C/E rijbewijs

Wat ga je doen?

Je komt te werken bij een familiebedrijf met een open cultuur en korte lijnen. Er heerst een goede sfeer en een echt ‘wij-gevoel’ bij dit bedrijf. Iedereen is oprecht betrokken bij hun werk en elkaar. In deze functie bezorg je alleen of samen met een bijrijder goederen bij particulieren. Van badkamers tot (tuin)meubels. Mocht je graag een meerdaagse rit willen doen, dan kan dat ook. De werkdagen zijn in overleg af te stemmen, 3 tot 5 dagen per week. Af en toe wordt er ook op zaterdag gereden. Dit gebeurd aan de hand van een roulatierooster, dus over het algemeen kun je lekker van je weekend genieten. Je ontvangt een goed salaris volgens CAO Beroepsgoederenvervoer. Mocht het van beide kanten goed bevallen dan is er vooruitzicht op een vaste aanstelling.

 
 

We komen graag met je in contact!

Hoe verloopt je werkdag?

In deze veelzijdige baan ben je dagelijks op pad. Je vervoert  dus meubels en voert af en toe kleine montages uit bij de klant. Je checkt of alles compleet is en er geen beschadigingen zijn. Elke situatie, elk adres en elke klant is uniek! Soms ben je alleen, maar het is ook mogelijk dat er een bijrijder meegaat. Jij en je collega hebben dan aan een half woord genoeg! Elke dag is anders en dat maakt deze functie zo afwisselend.

 
 
 
 

Wat wij vragen

  • je bent in het bezit van rijbewijs C of C/E, code 95 en bestuurderskaart,
  • minimaal 3 dagen per week beschikbaar,
  • je kunt een verklaring omtrent gedrag overleggen,
  • je bent fysiek sterk en een echte aanpakker,
  • vroeg opstaan is voor jou geen probleem.
 
 
 
 
 
 

Over ons

Trilabor is een gespecialiseerd uitzendbureau voor vaste en tijdelijke banen in de transport, logistiek, industrie, techniek en staf/kader. We bieden je de mogelijkheid om bij ons aan de slag te gaan bij toonaangevende en interessante opdrachtgevers. Vaak met als resultaat een vaste baan. De werknemer staat bij ons centraal.

We kennen de mensen persoonlijk, waardoor we precies weten waar zijn/haar vaardigheden en ambities liggen. Van daaruit gaan we op zoek naar de beste baan. Een baan waarin je het naar je zin hebt. Wij geloven in tevreden werknemers. Tevreden mensen doen hun werk nu eenmaal beter en met meer enthousiasme. En zeg nou zelf: Een baan die als gegoten zit, is toch immers geen werk meer!