Aan de slag als:

Trekker oplegger chauffeur met kooi-aap ervaring

Wat ga je doen?

Voor deze opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar een ervaren, gepassioneerde en gedreven trekker oplegger chauffeur. Bij dit bedrijf rij je voornamelijk bouwmaterialen en is het een pré als je over een heftruck-, of kooi-aap certificaat beschikt. Ben jij iemand die graag achter het stuur zit en geniet van de afwisseling die elke dag brengt? Dan hoef je niet verder te zoeken en hebben wij de passende baan waar je naar hebt gezocht. Twijfel niet langer en reageer snel!

 

 
 

We komen graag met je in contact!

Hoe verloopt je werkdag?

Je begint de dag vroeg, tussen 04:00 uur en 05:00 uur ’s morgens. Voordeel is wel dat je elke avond thuis bent! Ben jij liever de hele week van huis? Ook dat is mogelijk. In overleg met de werkgever maken we dit passend en er zijn dus meerdere opties bespreekbaar. 

Wat wij vragen

We zijn op zoek naar een representatieve en gemotiveerde chauffeur. Is vroeg op staan voor jou geen probleem en beschik je over de volgende kwalificaties, neem dan snel contact met ons op.

  • CE- rijbewijs
  • code 95
  • heftruck-, of kooi-aap certificaat is een pré
  • bestuurderskaart
  • flexibele instelling
  • ervaring met een trekker oplegger
 
 
 
 
 
 

Over ons

Trilabor is een gespecialiseerd uitzendbureau voor vaste en tijdelijke banen in de transport, logistiek, industrie, techniek en staf/kader. We bieden je de mogelijkheid om bij ons aan de slag te gaan bij toonaangevende en interessante opdrachtgevers. Vaak met als resultaat een vaste baan. De werknemer staat bij ons centraal.

We kennen de mensen persoonlijk, waardoor we precies weten waar zijn/haar vaardigheden en ambities liggen. Van daaruit gaan we op zoek naar de beste baan. Een baan waarin je het naar je zin hebt. Wij geloven in tevreden werknemers. Tevreden mensen doen hun werk nu eenmaal beter en met meer enthousiasme. En zeg nou zelf: Een baan die als gegoten zit, is toch immers geen werk meer!