Aan de slag als:

Chauffeur C - rijbewijs

Wat ga je doen?

Als je chauffeur ga je aan de slag bij een familiebedrijf met korte lijnen. Je levert dagelijks de drankbestellingen af bij klanten in de regio. Hier komt ook een stukje fysieke arbeid bij kijken. De vrachtwagens zijn uitgerust met een pomp- of steekwagen en er gaat over het algemeen altijd een bijrijder mee.  De werktijden zijn van 08:00 – 16:30 uur of van 07:00 – 15:30 uur. Je werkt in een klein team en samen met je collega’s zorg je ervoor dat alle orders op tijd bij de klant worden geleverd. 

 
 

We komen graag met je in contact!

Hoe verloopt je werkdag?

De dag begint tussen 07:00 en 08:00 uur.  Samen met een bijrijder zorg je ervoor dat alle orders op tijd bij de klant worden geleverd. Elke avond ben je thuis, dus geen lange ritten. 

 
 
 
 

Wat wij vragen

Je bent het eerste aanspreekpunt dus van belang is dat je klantvriendelijk bent. Je bent immers het visitekaartje van het bedrijf.  Daarnaast ben je in het bezit van :

  • C-rijbewijs, aangevuld met code 95
  • je bent fysiek sterk en weet van aanpakken
  • van maandag t/m vrijdag beschikbaar
  • werkt graag in teamverband
 
 
 
 
 
 

Over ons

Trilabor is een gespecialiseerd uitzendbureau voor vaste en tijdelijke banen in de transport, logistiek, industrie, techniek en staf/kader. We bieden je de mogelijkheid om bij ons aan de slag te gaan bij toonaangevende en interessante opdrachtgevers. Vaak met als resultaat een vaste baan. De werknemer staat bij ons centraal.

We kennen de mensen persoonlijk, waardoor we precies weten waar zijn/haar vaardigheden en ambities liggen. Van daaruit gaan we op zoek naar de beste baan. Een baan waarin je het naar je zin hebt. Wij geloven in tevreden werknemers. Tevreden mensen doen hun werk nu eenmaal beter en met meer enthousiasme. En zeg nou zelf: Een baan die als gegoten zit, is toch immers geen werk meer!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *